Игра Денежный Поток 101+202
Цена: 1999 грн.

Гра Денежний поток 101+202 –

навіщо двічі купувати те саме,
якщо можна заощадити?!

По правді кажучи, кількість відмінностей між іграми Денежний поток 101 і Денежний поток 202 настільки мало, що купувати спочатку першу версію, а потім другу не має сенсу. Відрізняються картки, правила та бланки. Але для гри в версію Денежний поток 202 вам все одно знадобляться і правила, і поле, і бланки, і фішки власності від 101 версії. Повністю замінюються лише картки. Тобто за основу ви все одно берете гру Денежний поток 101, потім міняєте набори карток і додатково використовуєте правила та допоміжні бланки від гри Денежний поток 202. Саме тому і грати в гру Денежний поток 202, жодного разу не зігравши в гру Денежний поток 101 не рекомендують. Це просто неможливо!

От і виходить досить комічна ситуація: щоб навчитися грати в Денежний поток 202, все одно потрібно спочатку пограти в Денежний поток 101 і мати цей комплект на руках, тому що в ньому є комплектуючі , необхідні для гри у 202 версію. А оскільки друга версія все одно містить у собі поле, правила і бланки від першої версії і такі самі кубики, фішки та гроші, – виникає питання: навіщо платити двічі? Навіщо вам 2 однакові поля, 2 однакові комплекти правил, якщо ви купите спочатку одну версію, а потім другу? Це явно немає сенсу. Тому відразу ж після виходу 202 версії більше 70% продажів гри Денежний поток стало припадати на варіант Денежний поток 101+202 – дві гри в одній коробці. І вам ми теж радимо прийняти саме це єдино правильне рішення і купити відразу дві гри, тим більше, що за правилами 101 версії, і за правилами 202 версії грати буде дуже цікаво!

УВАГА! З кожною грою в подарунок йде BONUS – DVD-диск «БІЗНЕС-ГЕНІЙ» з електронною версією гри «Cashflow 101+202 ” російською мовою!

Чому цей диск такий важливий для вас? Тому що окрім гри на кожному диску ви знайдете пакет найкращих навчальних матеріалів з бізнесу, маркетингу, реклами та збільшення продажів від Кійосакі, Парабеллума, Мрачковського, Сета Годіна, Чалдіні, Богачова та Левітаса.  Цей диск просто безцінний для бізнесменів-початківців і бізнесменів! Практика показала, що навіть дуже успішні люди не знають і 10% інформації, зібраної на цьому диску! А ознайомлення з цим диском дозволяє їм за лічені місяці підняти свої прибутки ще вдвічі! Повірте: однієї книги Левітаса «Більше грошей від вашого бізнесу» буде достатньо, щоб підняти дохід вашого бізнесу на 100%. На цьому диску вона записана вам і в текстовому, і в аудіо-форматі! І це лише один приклад! На кожному диску зібрано найкраще, що було написано та знято на відео найкращими бізнес тренерами світу за останні 10 років! Ми гапрантуємо вам якість та корисність запропонованої інформації! Ми самі прочитали всі ці книги, відвідали всі ці тренінги та переглянули сотні годин відео від «крутих тренерів» і «гуру бізнесу». І ми особисто відібрали для цього диска лише те, що справді приносить величезну користь. Цей диск містить такий потужний заряд знань, що будь-якій людині, яка вивчить її зміст, успіх буде гарантований.

Якість гри Денежний поток 101+202: