Игра Денежный поток 303+404
Игра Cashflow по акции
Цена: 3599 грн.

 Гра Денежний поток 303+404:

пройдіть шлях від злиднів –
до казкового багатства

Денежний поток 303+404 – це дуже хороша пропозиція: 303-я версія допоможе гравцеві пройти дорогу від роботи за зарплату – до приватного бізнесу, позбавить його від трудового рабства, а так само від дефектів мислення, які заважають йому розбагатіти, а 404 версія покаже шлях від малого бізнесу, в якому метушні і нервування більше ніж прибутку, – до справжнього великого бізнесу та по-справжньому великих справ, які несуть колосальний прибуток і ведуть до казкового багатства! /p>
Гра Денежний поток 303 розвиває у людини підприємницьку жилку і допомагає пробудити інтерес до заробляння грошей. Гра Денежний поток 404 вчить, як задовольняти цей інтерес у повній мірі. У 303 версії шлях від трудового рабства – до фінансової свободи лежить через вміле управління власними коштами, суворий облік доходів і витрат, накопичення первинного капіталу і грамотне інвестування цього капіталу в різноманітні активи та бізнеси. У грошовому потоці 404  шлях від фінансової незалежності та малого бізнесу до казкового багатства пролягає крізь корупцію та угоди з політиками. Послідовно ці дві гри дають людині повний набір. знань, необхідні проходження шляху від абсолютної злиднів – до казкового багатства. Тому пропозиція купити 303 та 404 гру в одній коробці є дуже правильною і дуже вигідною.

Тим більше, що в даному випадку ви дійсно отримуєте 2 зовсім різні ігри в одній коробці, а не одну гру + додатковий комплекти карток для гри за новими правилами, як це було в пропозиції Денежний поток 101+202. У цьому випадку спільними є лише коробка, набір грошей, олівці, гумки, кубики та фішки. Ігрові поля, правила, професії, бланки та картки у цих двох ігор абсолютно різні.

Якість гри Денежний поток 303+404: